За подобар свет

Предизвикај се себеси со возбудливи можности за стабилна и успешна кариера

Дознај

Што е А1 Academy?

A1 Academy е едукативна програма иницирана и спроведена од А1 Македонија во рамките на проектите на компанијата за општествена одговорност и одржливо работење, обединета под мотото За подобар свет.

Програмата која вклучува целосен пакет на курсеви за вештини потребни за разбирање и управување со комплексни дигитални области, ќе те научи да ги користиш алатките што ти се потребни за да напредуваш во дигиталниот свет.

Процес на реализација

 • Фаза 1
  Аплицирање
 • Фаза 2
  Селекција
 • Фаза 3
  Одржување на курс

Курсеви

Business Analytics

 • почеток: наскоро
 • број на часови: наскоро
 • времетраење: наскоро
Наскоро

Digital Marketing

 • почеток: наскоро
 • број на часови: наскоро
 • времетраење: наскоро
Наскоро

Digital Entrepreneurship

 • почеток: наскоро
 • број на часови: наскоро
 • времетраење: наскоро
Наскоро

Предавачи

Врвни експерти и соработници, професионалци во својата област, кои се подготвени своето знаење да го пренесат со примери од лично искуство.

Често поставувани прашања