Дарко има повеќегодишно работно искуство во интернет-индустријата и дигиталниот маркетинг. Моментално е на позицијата PPC менаџер во агенцијата A88Lab, при што помага на B2B SaaS компании да го остварат својот раст.

Со Дарко ќе ги научите напредните вештини на дигиталниот маркетинг, како што се SEO, Google Ads и Google Analytics.

Дарко е амбициозен млад професионалец, кој е подготвен преку практични примери своето знаење да им го пренесе на студентите на А1 Academy.