Наташа ја започна својата кариера во А1, а со постојано учење и развој на дигиталните вештини, денес работи како Специјалист за дигитален маркетинг, исто така во компанијата А1 Македонија.

Својата креативност Наташа ја истакнува дури и преку најмалите работни исполнувања, а желбата за нови предизвици е тоа што ја движи напред. Поседува широк спектар на вештини, како што се e-mail marketing, copywriting skills, design skills и analytical skills. Таа преку секојдневни примери ќе ве научи како да управувате со најдобрите дигитални практики.